A második hely a tét
 Ma 16.30-kor: Hungerit-Szentesi VK–Domino-Polo

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-09 | Szélpál László

Az alapszakasz második helye, illetve az elődöntőbe jutás a tétje a ligeti uszodában ma 16.30-kor kezdődő Hungerit-Szentesi VK–Domino-Polo női vízilabda OB I-es rangadónak.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Magyar Kupa-győztes Domino-Polo eddig kétszer, a Hungerit-Szentesi VK háromszor kapott ki.

A „különbség" miatt állnak a fővárosiak a százszázalékos Dunaújváros mögött a második, a szentesiek meg a harmadik helyen. Ezen szeretnének változtatni Szremkó Krisztináék. Mivel a két gárda őszi, pesti meccsét a telefonos hölgykoszorú 10–8-ra nyerte, adva van a feladat Kisteleki Dóráék előtt: ha három góllal nyernek, helyet cserélnek a Dominóval.

– Ez a célunk, még akkor is, ha bizonytalan Tóth Andi játéka – árulta el Kozák László edző. – A csapat meghatározó játékosa a válogatott keretedzésén kisebb agyrázkódást szenvedett. Csak remélni merem, hogy a rangadóra felépül. A nyitott medence valószínűleg nem kedvez majd a nem ehhez szokott fővárosiaknak, ezt pedig ki kell használnunk.
Azért is fontos a második hely megszerzése, mert akkor az első dunaújvárosiakkal együtt az ezt elérő együttes is automatikusan az elődöntő résztvevője. A harmadik viszont a hatodikkal – illetve a negyedik az ötödikkel – 8 pontig csatázik a négy közé jutásért.