Az időjárás kezében
 Vasárnap 14.30-tól: Szentes–Karcag

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-03-12 |

Vasárnap 14.30-tól a labdarúgó NB II-ben – ha az időjárás is engedi – a Szentes FC a Karcagot fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Továbbra sem kedvez az időjárás a szabadtéri sportágaknak, így a labdarúgásnak sem. Van, ahol inkább a napban és a felmelegedésben bíznak, és nem takarították le a pályákat, máshol meg hiába szabadították meg a csapadéktól a területet, folyamatosan érkezik az égi utánpótlás. Az utóbbi történt Szentesen is.

– Már kedden letakarították a havat a pályánkról, ám azóta szinte mindennap esett a hó – mondta Török László, a Szentes FC NB II-es labdarúgóinak trénere. – Ha napos maradna az idő, akkor lenne rá esély, hogy lejátsszuk a Karcag elleni bajnokit. Mindenesetre úgy készülünk, hogy focizunk. Sajnos Kovács, Páger, Gyagya és Anka sérült, Koncz és Márics pedig nem töltötte le az eltiltását a Bőcsön elmaradt találkozó miatt. Idegenben nem szerencsés kezdeni, talán jó, hogy nem léptünk pályára. Vasárnap 14.30-tól egy jó képességű, támadószellemű, gólerős Karcagot fogadunk, amely ugyan csak tizedik, de mindössze hét pontra van tőlünk. Az első hatba kerülésért a jászságiak is csatában lesznek.

A forduló további párosítása: Vecsés–Baktalórántháza, Salgótarján–Putnok, Kazincbarcika–Jászapáti, Kiskunhalas–Gyula, ESMTK–Bőcs, Hajdúböszörmény–Dabas, Mátészalka–Kistarcsa.