Lendületből nyerni

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-03-07 |

A futsal NB I mai fordulójában az Első Beton az újszegedi sportcsarnokban 19 órától a Miskolcot fogadja, míg a Legrand-Szentes GBSC Abonyba látogat.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kellemetlen emlékeket őriznek a szegediek a miskolci kirándulásról. Az őszi fordulóban ugyanis meglepetésre kikaptak az esélytelenebb borsodiaktól. Azóta alaposan változott a Beton helyzete, hiszen az elmúlt hetekben végre már úgy játszik a csapat, ahogy nagyjából Szabó Zsolt edző elvárja.

– Való igaz, jó formában és lendületben vagyunk – erősítette meg felvetésünket a pénteken porcműtéten átesett tréner. – Hazai pályán nem is lehet más célunk, mint a három pont itthon tartása, a győzelem. Különösen fűt minket a visszavágás vágya a 4–2-es miskolci vereségért. Mint eddig mindig, ezúttal is nagy szükség lesz a szurkolók biztatására.

Mindenképp kell a három pont, hiszen a tabella közepén is egyre kiélezettebb a helyzet a minél jobb pozíciókért. Kovács Péter begyűjtötte harmadik sárgáját, Németh László pedig az utolsó edzésen megsérült, így ők nem játszhatnak. Visszatér viszont az egymeccses eltiltását letöltött kapus, Tihanyi Csaba.