Pakoltak, és maradtak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-03-07 |

A szentesiek terveztek, a hóesés viszont közbeszólt. A labdarúgó NB II tavaszi nyitányán Bőcsre utazott volna a Szentes FC csapata, ám a lehullott csapadék miatt végül – hasonlóan a harmadik liga keleti csoportjának többi meccséhez – elmaradt a találkozó.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
– Már bepakoltunk a buszba szombaton, azaz útra készek voltunk, amikor éppen a borsodiak által meghatározott időpontban, reggel nyolckor megszólalt a telefon. A Bőcs mindenképpen játszani akart, ráadásul száz ember állt készenlétben a pályán, hogy eltakarítsa a havat. Ám végül azt közölték velünk, hogy hiába ragaszkodott a játékhoz a Bőcs, a teljes fordulót elhalasztották. Így maradtunk Szentesen, és játszottunk egymást közt egy jót az egyébként tetemes mennyiségű hóban. Megmondom őszintén, én örültem, hogy nem kellett tétre menően fociznunk a sérülésveszélyes pályán – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere.

Kormányos Gábor, az MLSZ fellebbviteli bizottságának tagja elmondta, hogy nincs egységesen meghatározott időpontja a forduló lebonyolításának. A két csapaton, illetve azok megegyezésén múlik majd, hogy mikor pótolják az elhalasztott bajnokit.