Bőcsön kezd a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-03-05 | Mádi József

A labdarúgó NB II keleti csoportjának tavaszi nyitányán a nyolcból csak négy találkozót rendeznek meg. Közte van a Szentes bőcsi fellépése is ma 14.30-tól.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Azon kevés csapatok közé tartozott ezen a zord télen a Szentes NB II-es labdarúgócsapata, amely a körülményekhez képest elfogadható pályaviszonyok között végezhette el a felkészülést. A helyi klub vezetésének hála, Szentesen két pályát is megszabadítottak a hótól, így nem volt akadálya annak, hogy a kiszámíthatatlan időjárás ellenére elvégezzék a kijelölt munkát Kádárék.

– Fontos is volt, hogy sokat játsszunk, hiszen az újoncokat be kellett építeni a csapatba – mondta Török László, a gárda trénere. – Betegségek és sérülések miatt így is voltak hiányzók, például Pribisalics, vagy Tasi. Ennek eredményeként nem is tudtam mindig az általam elképzelt csapat produkcióját felmérni. Mindezek ellenére azt kijelenthetem, mindenki megfelelőt nyújtott a felkészülés alatt. A mostani pozíciónál, a harmadik helynél nem akarunk hátrébb végezni, hogy aztán nyártól az átalakuló magyar labdarúgás második vonalában folytathassuk.

Az első akadály rögtön szombaton 14.30-tól következik Bőcsön. Azon kevés mérkőzés egyike lesz ez, amelyet megrendeznek: ebben a csoportban ugyanis elmarad a Gyula–Mátészalka, a Putnok–Vecsés, a Kistarcsa–Kazincbarcika és a Dabas–ESMTK találkozó.

– Az ősszel hazai pályán nyertünk 4–1-re, ám akkor is nehéz meccs volt, és most szintén az lesz. Ellenfelünk mozgékony labdarúgókból áll, ráadásul két meghatározó játékosom, Márics és Koncz sárga lapok miatt nem szerepelhet– vélekedett Török.

A fordulóból a bőcsin kívül még megrendezik a Baktalórántháza–Kiskunhalas, a Karcag–Salgótarján és a Jászapáti–Hajdúböszörmény meccset.