Továbbra is marad az alsóház

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-02-22 |

A női futsalbajnokság Szegeden rendezett 3. csoportkörében kiderült, hogy a Szentes és a Szeged csak az alsóházi rájátszásban folytathatja majd a pontvadászatot.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A sötét mezes szegediek nyerték a rangadót. Fotó: Gyenes Kálmán
Az NB I-es női futsalbajnokság középdöntőjében az A csoport 3. fordulójának a szegedi Déri-sportcsarnok adott otthont. Az eredmények érdekesen alakultak, hiszen alaposan körbeverték egymást a csapatok. Az utolsó mérkőzésen, a megyei rangadón a Szegedi AK jobb második félidei játékának köszönhetően aratott magabiztos győzelmet a Szentes ellen. A találkozók után biztossá vált, hogy a solymári záró fordulótól (február 27.) függetlenül a két fővárosi együttes került a legjobb négy közé; a Szeged és a Szentes pedig az alsóházi rájátszásban, az 5.–8. helyért folytathatja majd a bajnokságot a Pécs és a Gyula társaságában.

Eredmények: Szegedi AK–Ferencváros 2–4 (1–3), a szegedi gólszerzők: Vágó, Kiss; Szentesi FSC–Bp. Univerzum 3–5 (0–2), a szentesi gólszerzők: Becsei, Körmöczi, Baksa; Ferencváros–Szentesi FSC 2–3 (1–1), a szentesi gólszerzők: Üveges 2, Bacsa; Bp. Univerzum–Szegedi AK 7–3 (2–1), a szegedi gólszerzők: Géczi, Nagy, Elekes; Ferencváros–Bp. Univerzum 5–2 (3–0); Szegedi AK–Szentesi FSC 6–2 (2–2), gólszerzők: Vágó, Géczi 2–2, Sebestyén, Jánosiné, ill. Milovanovics 2.

A csoport állása három forduló után: 1. Bp. Univerzum 24, 2. Ferencváros 18, 3. Szegedi AK 6 (20–31), 4. Szentesi FSC 6 (15–38) ponttal.