Visszatér a női pólóba a Hungerit

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-02-08 | Szélpál László

Fél év után újra lesz támogatója a Szentesi VK OB I-es női vízilabdacsapatának. Szóbeli megegyezés született ugyanis arról, hogy a jövőben névadó szponzorként a Hungerit Rt. segíti a Kurca-partiakat.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Tavaly a női OB I-et a verhetetlen Dunaújvárosi Főiskola mögött a második helyen fejezte be a Hungerit-Szentesi VK vízilabdacsapata. Mindenki elégedett volt az ezüstéremmel, éppen ezért tűnt furcsának, hogy a Hungerit Rt. megvonta támogatását Szremkó Krisztináéktól. Az rt. elnök-vezérigazgatója, Magyar József akkor azzal magyarázta döntését, hogy változás történt a Szentesi VK vezetésének élén.

Az új összetételű elnökség – más megoldás nem lévén – kénytelen volt faragni a költségvetésen, ennek a lépésnek pedig az lett a következménye, hogy a Kurca-parti hölgykoszorú kénytelen volt visszalépni a LEN-kupától.

Több hónapon át ment a szponzorkeresés, Beleon Zsolt elnök vezetésével azon fáradozott a klubvezetés, hogy ismét találjon névadó támogatót.
– Örömmel jelenthetem be, hogy szóbeli megállapodás született a klub és a régi szponzor, a szentesi női pólóért korábban már oly sokat tévő Hungerit Rt. között – tájékoztatta lapunkat Beleon. – Bár még írásban is rögzítenünk kell, szóban már megegyeztünk Magyar József úrral, a baromfi feldolgozással foglalkozó részvénytársaság elnök-vezérigazgatójával arról, hogy a 2005-ös esztendőre ismét névadó szponzora lesz a bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló női csapatunknak. Ráadásul Magyar úr abban is partnernek bizonyult, ha úgy adódik, megosztott névadó szponzorként segítsen. Ez azt jelenti, hogy nincs senki előtt sem csukva az ajtónk...

A külföldön tartózkodó Magyar Józsefet, bár szerettük volna, nem sikerült elérnünk.