Reménykednek a sikerben

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-02-07 |

A futsal NB I-ben ma 19 órától megyei rangadót rendeznek: a szentesi Dr. Papp László városi sportcsarnokban a Legrand GBSC a szegedi Első Betont fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Két olyan csapat találkozik a futsal NB I-ben ma este hétkor, amelyik bizony az idén még nem örvendeztette meg győzelemmel a híveit. Az őszi találkozásuk izgalmas találkozót hozott, amelyen végül 3–3-as döntetlen született.

– Szegeden nagyon jó eredmény volt az egy pont, amelyet egy kiváló találkozón szereztünk meg – nyilatkozta a Legrand-Szentes GBSC egyik játékos-edzője, Koncz Zsolt. – Ezúttal teljesen nyílt összecsapásra számítok, amelyen végre sikernek szeretnénk örülni: az elsőnek 2005-ben. Szerintem sokan kíváncsiak lesznek a mérkőzésre, és a drukkereknek nem okozhatunk csalódást. Jó hír, hogy Szarvas Zsolt a sárgalapos eltiltása után visszatérhet ezen a fontos meccsen.

Az Első Beton nem bízott semmit sem a véletlenre, hiszen edzőmeccsel készült a megyei presztízscsatára. Ezen a szabadkai M22-től a háromszor húszperces találkozón 5–4-re kikaptak Szabó Zsolt tanítványai. A szegedi gólokon Dóra (2), Rácz és Kovács P. osztozott.

– Mindkét gárda az első 2005-ös három pontjának megszerzésére vár. A szerb-montenegrói gárda elleni találkozón ízelítőt kaptunk a gyors, egyérintős fociból. Azt mondtam a játékosaimnak: ez már az igazi futsalhoz hasonló, amit az ellenfél mutatott – nyilatkozta Szabó. – Háromesélyes a szentesi találkozó, és a pillanatnyi forma, valamint a frissesség dönthet. Ha a gólhelyzeteinket végre már megfelelően használjuk ki, akkor reményeim szerint nyerhetünk.