Csak egyetlen pontot sikerült szerezniük
 Az Első Beton ikszelt, a Legrand-Szentes kikapott

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-01-27 |

Ismét értékes pontokat vesztett a futsal NB I-ben az Első Beton, míg a Legrand-Szentes hazai pályán szenvedett vereséget.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Cerberous Budaörs–Első Beton 2–2 (2–1)
Százhalombatta, 50 néző.
Első Beton: Tihanyi – Balog, Puskás, Csúri, Szentágotai. Cserék: Bodrogi (kapus), Kovács, Fekete, Rácz, K. Tóth, Sándor, Cserenkó. Edző: Szabó Zsolt.

A szegedi gólszerzők: Rácz, Szentágotai.
Nem jól indult a mérkőzés szegedi szempontból, hiszen már az első perc végén egy kontrából vezetést szerzett a hazai csapat. A gyors gól után főleg a Beton birtokolta a labdát, de rengeteg hibával játszott a csapat, és még a kihagyhatatlannak tűnő helyzeteket is sikerült elpuskázni. A sport törvényszerűségei alapján nem is következhetett más, mint hogy a budaörsi gárda második helyzetéből is betalált, és ezzel már kétgólosra növelte előnyét. A félidő vége felé Rácz Attila lőtte középre a labdát, amely egy védő lábán megpattanva jutott a hazai kapuba, 2–1. A második húsz percben egész pályás letámadásra váltott a szegedi gárda. Az utolsó három percre Szabó Zsolt, az Első Beton trénere mindent egy lapra feltéve mezőnyjátékosra cserélte kapusát, így létszámfölényben támadhatott a vendég együttes. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen öt másodperccel a vége előtt Szentágotai kilőtte a hosszú felső sarkot, 2–2.
Szabó Zsolt: – A csapatok játéktudását figyelembe véve elveszítettünk két pontot, a mérkőzés alakulását nézve viszont nyertünk egyet.

Legrand-Szentes GBSC–Vasas 5–9 (2–3)
Szentes, 150 néző. Vezette: Rischák, Gera.
Szentes: Bíró – Szabó Á., Keller, Tóth Cs., Szarvas. Csere: Dékány, Jerney, Varga Zs., Koncz, Kajtár (kapus). Játékos-edzők: Koncz Zsolt, Szarvas Zsolt.
A szentesi gólszerzők: Koncz, Varga Zs., Dékány, Szarvas, Tóth Cs.

A Szentes végig futott az eredmény után. A vendégek 2–0-ra elhúztak, ám a hazai gárda egyenlített. A szünet előtt mégis a Vasas szerzett gólt, sőt 4–2-nél megint kétgólos volt az előnye. Ekkor a szentesiek levitték a kapusukat, és mezőnyjátékos állt a helyére. Ám ezen idő alatt kétszer is betaláltak a fővárosiak, így magabiztos vezetésük tudatában már nyugodtan focizhattak.
Koncz Zsolt: – A jobb erőkből álló Vasas megérdemelten nyert, sajnálom, hogy hazai közönség előtt ilyen rosszul sikerült a mérkőzés.
A forduló további eredményei: Abony–Békéscsaba 8–3, Miskolc–Siklós 4–2, szabadnapos: Pécs.

A Kanárik–Cső-Montage és a Csömör–Aramis összecsapásokat a válogatott hollandiai túrája miatt későbbi időpontra halasztották. Korábbi mérkőzésen: Cső-Montage–Legrand-Szentes GBSC 9–3 (3–1). A szentesi gólszerzők: Koncz, Dékány, Szabó Á.