Az utánzatok ártottak a márkaboltnak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-01-07 | Blahó Gabriella

A rendőrségi feljelentések nyomán megszűnt a hamisított Keyo termékek árusítása Szentesen. A városban egyetlen márkaboltban lehetett hozzájutni az eredeti holmikhoz, ám az a napokban bezárt – éppen az utánzatok miatti veszteség okán.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi tulajdonos, Aradiné Jucha Andrea vásárhelyi üzletében Fotó: Tésik Attila
Kizárólagos forgalmazást kapott a Keyótól az eredeti termékek árusítására Aradiné Jucha Andrea, aki Szentesen a Kossuth utcán nyitott üzletet tavaly februárban. Közel egy esztendeig árusította a divatosnak számító holmikat a boltban, ám a hamis darabokat forgalmazó üzletek akkora szeletet szakítottak a piacból, amely veszteségessé tette számára a további árusítást. Ezért zárt be az Andi divat az úgynevezett Füsti-soron – tudtuk meg az üzletvezetőtől. Elmondta azt is, hogy a hamis márkajelzésekkel ellátott termékek forgalmazásáról neki is tudomása volt a városban, ezért üdvözölte a vállalat kezdeményezését, az eredetiség-vizsgáló csapat működését. Örül annak, hogy a hamis árukat leleplezték Szentesen, azt azonban nagyon sajnálja, hogy a tisztességtelen üzleti hozzáállás miatt be kellett zárnia itteni boltját.

Vásárhelyen viszont, ahol továbbra is nyitva tart az üzlete, nagyon népszerű a márka. Szerinte a magyar termék megérdemelné, hogy biztonságos piaca legyen egy olyan városban, ahol a fiatalok adnak magukra.