Erősít a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-01-05 | Mádi József

Három ballábas, délszláv labdarúgó igazol nagy valószínűséggel a felkészülést január 10-én kezdő NB II-es csapathoz, a Szenteshez.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szentes FC ugyan még nem kezdte el a felkészülését a tavaszi szezonra – azért erre sem kell sokat várnia a játékosoknak, hiszen jövő hétfőn lesz az első találkozó –, ám a vezetők már igyekeznek megerősíteni a csapatot.

A trénernek, Török Lászlónak az egész idényben a gárda bal oldalával volt problémája, ahol többnyire jobblábas focisták oldották meg a rájuk bízott feladatot. Nos, ezentúl akár a bőség zavarával is küzdhet az egykori gólvágó, ugyanis az NB I-es Békéscsabától három balos labdarúgót kapott kölcsönbe a klub. A 23 éves horvát védő, Vlado Hrkac, a 26 éves szerb középpályás, Bojan Ilics, valamint a szintén 26 éves horvát csatár, Miljenko Pribisalics folytatja várhatóan január 12-étől a szentesi gárdában.

A már korábban kiszemelt kapus, Kiri Mihály után tehát megvannak az újabb kiszemeltek is, de az első csapathoz még csatlakozik az ifik tehetséges támadója, Kovács Norbert is. Sőt: mint azt Török elmondta, január közepén további próbajátékosok érkezhetnek Szentesre, akik közül elsősorban fiatalokat szeretne megnézni az edző.

– Még szeretnék minden posztra egy-egy játékost, ezért fontos ez a tesztelés. Huszonnegyedikétől kedd, csütörtök, szombat ritmusban játsszuk majd a felkészülési meccseket, akkor dől el, kit is tartunk meg – nyilatkozta a tréner. A csapat védője, Tóth-Kovács Tamás a műtétje után egyelőre lábadozik, ő valószínűleg két-három hónap múlva kezdheti el a mozgást. Az már biztos, hogy távozik Szentesről Takács Gábor, Váradi György és Somogyi János is.