Visszavágott a HVSC, kikapott a Bertók SC

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-12-10 |

A férfi vízilabda OB I/B-ben tartalékos összeállításban is legyőzte a listavezető Kecskemétet a HVSC. A másik Csongrád megyei gárda, a Bertók SC Szentes sima vereséget szenvedett a Tipótól.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
HVSC–Kecskeméti VSC 6–4 (1–1, 3–0, 1–2, 1–1)
OB I/B-s férfi vízilabda-mérkőzés. Hódmezővásárhely, fedett uszoda, 100 néző. Vezette: Pásztor, László.
HVSC: Fáy – Nagy G., Szabó A. 2, Földesi, Herczeg, Ferenczi, Vékony 4. Csere: Hajdú, Gallyas, Matiasvili, Benyhe Kis, Szabó J., Sipter (kapus). Edző: Kásás Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 5/1.

Alig negyvennyolc óra alatt revánsot vett vetélytársán a HVSC. Mint ismeretes, hétfőn hatalmas csatában egygólos vereséget szenvedtek Vékony Lászlóék a listavezető Kecskemét otthonában. Ezúttal a két nappal ezelőttinél is fegyelmezettebben pólóztak a Csongrád megyeiek, és annak ellenére, hogy két meghatározó játékos, Rácz Viktor és Benke Ádám nem lehetett ott társai között, már a fordulásig eldőlt a két pont sorsa.

Kásás Zoltán: – Az előző mérkőzésen tapasztaltakat jól hasznosították a fiúk. A taktikai utasítások betartása és a nagy győzni akarás meghozta a várt eredményt.

Tipo–Bertók SC Szentes 8–4 (1–0, 2–2, 2–0, 3–2)
OB I/B-s férfi vízilabda-mérkőzés. Budapest, Tüzér utcai uszoda, 100 néző. Vezette: Bors, dr. Fekete.
Bertók SC: Orosz L. – Zentai, Melkhun, Szabó R., Bíró, dr. Bertók Gy., Czirok 1. Csere: Orosz R. 3, Baranyi, Vajda, Bertók Zs. Edző: Csendes Tamás.
Gól – emberelőnyből: 2/0, ill. 6/1. Négyméteresből: 2/2, ill. –.

Az első két negyedben még jól tartották magukat a szentesiek, de a folytatásban már kiütközött a meglévő nagyobb tudásbeli különbség.
Csendes Tamás: – Amíg bírtuk erővel, jól helytálltunk.