Már a nyolc között
 Jól szerepel a Kurca-parti női csapat

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-20 |

A női futsal NB I csoportköréből a Szentes már továbbjutott, ám a Szegedre még egy fontos kör vár Móron.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A harmadik csoportban befejeződtek a küzdelmek, és újra a futsal NB I legjobb nyolc gárdája közé jutott a Szentes. Az utolsó előtti fordulóban Tatabányán, míg az záróban a szentesi Dr. Papp László sportcsarnokban találkoztak a csapatok.

A 3. forduló szentesi érdekeltségű eredményei: Tatabánya– Szentes 3–6, Ecsegfalva–Szentes 8–2, Szentes–Tolna 0–0. Ebben a fordulóban a Pécs volt szabadnapos.

A 4. forduló eredményei, Szentes: Szentes–Pécs 4–1, a hazai gólszerzők: Bacsa 2, Csonka, Milovanovics. Tatabánya–Szentes 1–7, a szentesi gólszerzők: Juhász, Körmöczi, Siha 2–2, Becsei. Szentes–Tolna 4–1, a hazai gólokon Milovanovics (2), Becsei és Bacsa osztozott. Pécs–Tatabánya 9–1, Pécs–Tolna 3–3, Tolna– Tatabánya 4–2. Szabadnapos: Ecsegfalva.

A csoport végeredménye: 1. Szentes (Balázsné, Körmöczi, Juhász, Siha, Bacsa, Milovanovics, Baksa, Csonka, Becsei, Magyar, edző: Szél István), 26, 2. Pécs 24, 3. Tolna 24, 4. Ecsegfalva 6, 5. Tatabánya 5 ponttal.

A Szegedi AK női gárdája a negyedik kvartettben három forduló után harmadik, és az utolsó fordulóban dől el a továbbjutása.

A 3. forduló eredményei, Gyomaendrőd: Dévaványa–Székesfehérvár 2–9, Szeged–Salgótarján 1–3, a szegedi gólszerző: Borbélyné. Székesfehérvár–Szeged 8–0, Salgótarján–Dévaványa 5–1, Székesfehérvár–Salgótarján 12–0, Dévaványa–Szeged 0–5, gólszerzők: Kiss Zs. 2, Sebestyén 2, Redetzky.

A csoport állása: 1. Székesfehérvár 22, 2. Salgótarján 16, 3. Szeged (Horváth M., Jánosiné, Géczi, Kiss Zs., Elekes, Redetzky, Borbélyné, Nagy Sz., Sebestyén, Katona, edző: Hódi Mihály) 14, 4. Dévaványa 0 ponttal.

Az utolsó fordulót Móron rendezik.