Dabason a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-20 |

A labdarúgó NB II utolsó őszi fordulójában a Dabas vendége lesz a Szentesi FC. A találkozót vasárnap 13 órától rendezik a Pest megyei településen.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
– Abban biztos vagyok, hogy a tavaly még másodosztályú Dabas nem ilyen őszt tervezett. Hiszen jelenleg csak a tabella második felében vannak, holott rutinos játékosok alkotják a csapatot, és az azonnali visszajutást tervezték. Érdekes, hogy rengeteg gólt szereztek, de sokat is kaptak. Ez azt jelenti, és az információim is erről szóltak, hogy felvállalják a támadófocit. Egyelőre nem tudom, kire számíthatok, mindössze hét egészséges játékosom van. Kádár a háta, Somogyi a térde miatt nem edzett egész héten, Gyagya pedig három sárgás. Elképzelhető, hogy az ifiből is kell mozgósítanom labdarúgókat. Furcsa, de mindezek ellenére is azt mondom, a három pontért utazunk Dabasra – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere.

A további párosítás: Mátészalka–Kazincbarcika, Putnok–Kiskunhalas, Bőcs–Salgótarján, Kistarcsa–Hajdúböszörmény, Gyula–Baktalórántháza, Jászapáti–ESMTK, Karcag–Vecsés.