Focirangadók a megyében

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-13 | Mádi József

Vasárnap délután fél kettőtől focirangadókat rendeznek. Az NB II-ben a Szentes a Jászapátit fogadja, míg az NB III-ban a HFC ugyanekkor az Algyőt látja vendégül.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Utolsó őszi hazai meccsére készül a Szentes NB II-es labdarúgócsapata. Ám nem a legjobb előjelekkel.

– Mindenképpen rangadót játszunk, hiszen a Jászapáti harmadik, mi pedig a negyedik helyen vagyunk. A vendégek ebben az osztályban igazi profik, minden posztra két játékossal rendelkeznek, akiknek többsége már megfordult magasabb ligában is. Mi viszont alig vagyunk, de akik maradtak, azok igazán erősek. Sajnos Tóth-Kovács bal térdszalagja elszakadt, ő kiesett, Takács pedig már második hete nem jelentkezett, rá pedig már egyáltalán nem számítunk. Kádár és Márics is sérült, de bárhogy is állunk fel, mindent megteszünk, hogy sikerrel szerepeljünk – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere.

A további párosítás: Kazincbarcika–Gyula, Salgótarján–Dabas, Vecsés–Bőcs, Kiskunhalas–Karcag, Baktalórántháza–Putnok, Hajdúböszörmény–Mátészalka, ESMTK–Kistarcsa.

A labdarúgó NB III-ban a záró őszi fordulóra maradt a megyei rangadó a Hódmezővásárhelyi FC és az Algyő között vasárnap 13.30-tól.

– Jó erőkből álló gárdát fogadunk, amelynek az eredményei tekintélyt parancsolnak. A helyzeteink minden meccsen megvannak, ám azokat rosszul értékesítjük. Ha ez most megváltozik, akkor bármi, akár még a bravúrnak számító győzelem is beleférhet a megyei rangadóba. Hazai pályán mindent megteszünk, hogy sikeresek legyünk. Marton Bence eltiltását tölti, Borbás Zsolt sérült, viszont remélem, hogy Galamb rendbe jön vasárnapig – bizakodott Rostás Károly, a HFC szakvezetője.

– Győznünk kell, hogy a dobogón maradjunk. Ha ez sikerül, akkor jól zárhatjuk az őszt, nem szakadunk le az első kettőtől, a Monortól és az Örkénytől. A Vásárhelynek biztos nagyon fontos lesz a meccs, a híreim szerint rettenetesen készülnek ellenünk, de ez így természetes, ezért szép a sport. Kui és Kothencz sérüléssel bajlódik, Krajczár pedig beteg volt – mondta Lóczi István, az Algyő edzője.

A további párosítás: Mezőtúr–Gyomaendrőd, Cegléd–Jamina, Kondoros–Monor, Rákóczifalva–Szarvas, Nagykáta–Túrkeve, Örkény–Battonya.