Agyonverte hajléktalan ivócimboráját Szentesen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-11 |

Halált okozó testi sértés bűncselekményével gyanúsítja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a szentesi férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy bántalmazta hajléktalan ismerősét, aki ezt követően néhány nap múlva a kórházban életét vesztette.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A rendőrség adatai szerint a 52 éves N.L., a bűncselekmény gyanúsítottja, valamint a későbbi áldozat, a 48 esztendős B. M. együtt italoztak N. lakásán. Az italozás közben vita alakult ki közöttük, mely dulakodássá fajult. Ennek során N. L. bántalmazta „ivótársát", aki ennek következtében több alkalommal is hanyatt, illetőleg hasra esett.

Amikor a későbbi gyanúsított látta, hogy B. erősen vérzik, mentőt hívott, aki a szentesi kórházba szállította. A férfi pár nap múlva a kórházban elhunyt. Az elsődleges szakértői vélemény szerint B.M. a bántalmazás során keletkezett sérülések következtében vesztette életét. Így már nem gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés, hanem halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás N.L. ellen.

Forrás: Objektív hírügynökség


Továbbá:
Összetörte magát és a lopott kocsit is a 13 éves fiú
Távvezetékre akasztott holttestre bukkantak Baján
Villanyoszlopnak ütközött egy idős asszony Szegeden
Tanárt bántalmaztak egy roma család tagjai
Terhes volt a soltvadkerti karambol áldozata