Cégénél lopták meg a milliárdost
 Kommandósok segítségével fogták el a tolvajt Szentesen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-05 | Arany T. János

Munkára jelentkezett a szegedi Kész Kft.-nél egy trükkös tolvaj, aki egy óvatlan pillanatban ellopta a milliárdos cégvezető pénztárcáját. A 22 éves tolvajt néhány órán belül elfogták.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Munkára jelentkezett egy 22 éves fiatalember szerdán a szegedi Kész Kft. Szilágyi utcai irodájában. A megnyerő modorú férfival a cég ügyvezető igazgatója, a milliárdos Varga Mihály tárgyalt. Az ügyvezető csak a beszélgetés után vette észre, hogy az asztalról eltűnt a pénztárcája. A tárcában a bankkártyák, személyes iratok mellett több mint 1 millió 500 ezer forint, illetve külföldi valuta volt.

Délután jelentették be a lopást a rendőrségen, amely nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást. A komoly apparátust megmozgató eljárás hamar eredményre vezetett, ugyanis néhány órával később a kommandósok segítségével Szentesen elfogták a 22 éves N. I.-t, akit a lopással gyanúsítanak. A fiatalember lakásán tartott házkutatás során az ellopott pénz nagy része előkerült. A személyes iratokat tartalmazó tárcát pedig Szentes külterületén egy horgásztó partján találták meg a rendőrök. N. I.-t őrizetbe vették, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Varga Mihály a történtek miatt egész éjszaka nem tudott aludni. Lapunknak elmondta, addig nem nyilatkozik, míg nem zárult le az ügy. A cégvezető annyit tett hozzá, részben magát okolja a történtekért. Mint fogalmazott: „Az én hülyeségem, hogy az asztalon hagyom a dolgokat".