Változások várhatók

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-30 | Szélpál László

A labdarúgó NB II hétvégi fordulójában a negyedik helyezett Szentes vasárnap 13.30-kor a kilencedik Mátészalkát fogadja. Az NB III-ban ma a HFC a Szarvast látja vendégül (14.30), az Algyő pedig Cegléden lép pályára.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Négy győzelem után az elmúlt hét végén megszakadt a Szentes menetelése: Konczék 4–1-es vereséget szenvedtek Kazincbarcikán.

– A héten hosszasan elbeszélgettem a játékosokkal, de nem vagyok benne biztos, hogy a keret valamennyi tagja megértett – jelentette ki Török László, a Szentes edzője. – Még ma is társalgok velük, előre tudom, néhányuknak biztosan rosszul esik majd, amit mondok nekik, de ez érdekel legkevésbé. Vagy beállnak a sorba, vagy tőlem akár nyugodtan távozhatnak is. Ha kell, ifjúsági korú labdarúgókkal fejezzük be az őszt, de nekem csak olyan emberre van szükségem, aki szívét, lelkét kiteszi a pályára.

Nemcsak az összeállításban lesz változás, a csapatszerkezetben is. A háromvédős játékról áttérünk a négy hátvédesre, így a középpályán nem öt, csak négy labdarúgó kap helyet.

Az NB II-es további párosítása: Salgótarján–Kistarcsa, Vecsés–Jászapáti, Kiskunhalas–Dabas, Baktalórántháza–Bőcs, Putnok–Karcag, ESMTK–Kazincbarcika, Hajdúböszörmény–Gyula.

– Két győzelem után a legutóbbi fordulóban 1–0-ra kikaptunk Mezőtúron. Még mindig mérges vagyok emiatt, továbbra is vallom, a játékvezető erősen belejátszott a kudarcunkba. A Szarvas ellen kizárólag csak a győzelem fogadható el a csapattól – mondta Rostás Károly, a vásárhelyi együttes szakvezetője.

Az NB III további párosítása: Battonya–Monor, Kondoros– Túrkeve, Rákóczifalva–Mezőtúr, Nagykáta–Gyomaendrőd, Örkény–Jamina.