Csalódást okoztak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-30 | Mádi József

Mindkét megyei NB I-es futsalcsapat kikapott. Az Első Beton a bajnok Csömörtől, az újonc Szentes a Budaörstől kapott ki egyetlen góllal.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Első Beton–Csömör 2–3 (0–1)
Újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Albert, Scsitovics.
Első Beton: Tihanyi – Szentágotai, Fekete, Cserenkó, K. Tóth. Csere: Kovács P., Csomor, Dimics A., Csabai, Czakó, Németh L. Edző: Bódi Attila.
A hazai gólszerzők: Kovács P., Csabai.

A bajnok és kupagyőztes Csömörből a két legnagyobb név, a válogatott Zsámár és Simon hiányzott. A vendégek nem is voltak meggyőzőek, és a félidőben ugyan vezettek, de a Beton bátrabb játékkal simán előnnyel vonulhatott volna a szünetre. A második húsz perc elején gyorsan fordított a hazai gárda: mindkét gólnál a szerencse is kellett, hogy a kapusról lecsorgó labda bepattanjon a hazai támadókról. Ekkor lendületes, gyors és agresszív volt a szegedi gárda. Aztán jött a bravúrt bravúrra halmozó Tihanyi óriási védése után Lichtenberger egyenlítő találata, és megint visszaesett a Beton. A hajrában a rutinosabb csömöriek bepréselték a győztes gólt.

Bódi Attila: – Nagyon szomorú vagyok, mert csalódást okoztunk. Megint egy nyerhető mérkőzést vesztettünk el.

Budaörs–Legrand-Szentes GBSC 5–4 (2–2)
Százhalombatta, 50 néző. Vezette: Török, Nyekita.
Szentes: Bíró – Tóth-Kovács, Kerepeczky, Tóth Cs., Szarvas. Csere: Dékány, Jerney, Labádi, Varga, Becsei, Koncz. Játékos-edzők: Koncz Zsolt, Szarvas Zsolt.

A szentesi gólszerzők: Kerepeczky (2), Varga, Tóth Cs.

Nagyszerűen indult szentesi szempontból a meccs. A vendégek 2–0-ra elhúztak, ám a hazaiak a szünetig kiegyenlítettek. Sőt: a Cerberous a második játékrészben már 3–2-re is vezetett. Aztán jött az újabb fordulat: 4–3 a Szentesnek. A vendéglátók nemcsak egyenlítettek, hanem másfél perccel a vége előtt megszerezték a győztes gólt is az enerváltnak, fáradtnak tűnő Legrand ellen.

Szarvas Zsolt: – Az összkép alapján megérdemelt a hazai siker. Sajnos az előző meccsen mutatott pörgős, friss játékunkat nem tudtuk megismételni.

Az NB II-ben: Temesvári Hús Domaszék–Jászberény 11–2 (4–0). T. Hús: Ábrahám – Kiss M., Lóderer, Kovács R., Juhász. Csere: Tombácz (kapus), Kelemen, Keller, Ambrus, Gyárfás. Edző: id. Ambrus Balázs. A hazai gólszerzők: Ambrus (4), Keller (3), Kelemen (3), Kovács R.