Ellopták Lajtai Kati aktképeit
 A Crystal énekesnője most először pózolt ruha nélkül

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-29 | Blahó Gabriella

Ellopták a minap azt a laptopot, amelyen a Crystal énekesnőjéről készült aktfotósorozatot is tárolták. A szentesi gimnázium egykori diákját, Lajtai Katit kellemetlenül érinti a dolog, mégis abban bízik, a rajongók tetszését elnyerik a képek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A popsztárról művészi felvételek készültek
Eddig csak gyönyörű hangjáról ismertük Lajtai Katalint, a Crystal zenekar énekesnőjét. A szentesi gimnázium dráma tagozatán végzett ifjú hölgy ellenállt minden felkérésnek, amiket különböző lapoktól kapott aktfotók készítésére, ám az együttes fotósában megbízott. Mint mondta, alapvetően szégyenlős, visszahúzódó. Az, hogy beleegyezett a képsorozat készítésébe, nagy elhatározás volt a részéről. A művészi kivitelű erotikus képeket egyébként mindig is kedvelte, ezért végül nagyon örült, amikor elkészült a gyűjtemény, hiszen kiderült: magát ebben a szerepkörben kipróbálva elégedett lehet. Annál is inkább, mert a kompozíciók megformálásában a saját ízlése érvényesült, az eddigi visszajelzésekben a természetes női kisugárzást értékelik leginkább.

Visszajelzések pedig azért lehettek, mert a képeket ellopták. A Crystal zenekar fotósa véletlenül hagyta nyitva a kocsijának ajtaját, ahonnan valaki elemelte a laptopot, nem is sejtve, mit tartalmaz. A számítógépen több olyan képet is tároltak, melyeket különösebben nem kedvel az énekesnő, ezért a zenekar frontemberével, Kasza Tiborral úgy döntöttek: inkább publikálják a jól sikerült alkotásokat, hogy a köztudatban Katalin szépsége éljen. A szegedi fiatalember és az ifjú hölgy osztálytársak voltak a szentesi gimnáziumban, ma Tibor testvére, Gábor is a zenekar tagja.

Kati gimnáziumi zenetanára, Majtényi András úgy vélekedik: ha egykori tanítványa úgy gondolja, hogy karrierjének építésében, önkifejezésében fontos szerepet kaphatnak az aktképek, akkor ezt ő elfogadhatónak tartja, hiszen ez alapvetően magánügy. Diákéveiben Katit rendkívül okos és kiváló képességekkel megáldott lánynak ismerte meg, aki nagyon szívesen énekelt jazzt. A műfajban kiütközött tehetsége a tanár úr véleménye szerint ma kevéssé érvényesül, ugyanakkor örül annak, hogy növendékei hírnévre és elismerésre tettek szert.

A napokban jelenik meg egyébként a Crystal új lemeze, Trilógia címmel. A hanganyag részben összegzése az eddigi zenéknek, emellett kilenc új popdalt tartalmaz. Öt szerzeményt szimfonikus zenekar kísér, ami páratlan hangzást kölcsönöz a muzsikának.