Szombaton fociznak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-22 | Mádi József

A labdarúgó NB II és NB III-ban szereplő megyei csapatok szombaton játszanak. A Szentes Kazincbarcikára, a HFC Mezőtúrra látogat, az Algyő pedig a Kondorost fogadja 14.30-tól.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Meggyőző játékkal múlta felül a Hajdúböszörményt a Szentes. Szombaton 14.30-tól Török László tanítványai Kazincbarcikára látogatnak.

– Kellemes emlékeim vannak a legutóbbi, barcikai szereplésről, hiszen 3–0-ra nyertünk az osztály egyik meghatározó csapatának otthonában. Ezúttal is a sikerre törekszünk a nyílt focit játszó rivális ellen. Biztos, hogy nehéz meccs lesz, csak az utazáskor derül ki, Kislőrincz, Gyagya és Koncz vállalja-e a játékot. Ha igen, akkor a következő csapat kezd: Bíró – Tóth-Kovács, Márics, Gyagya – Mihály, Kádár, Tóth Cs., Ábel – Koncz – Barna, Takács – nyilatkozta a szentesi tréner.

A labdarúgó NB III-ban az Algyő két vereség után pontot szerzett az akkor még tabellaelső, most második Örkény otthonában.

– Érezték a fiúk a meccs jelentőségét, nem adták fel az utolsó pillanatig, ennek köszönhető az értékes idegenbeli döntetlen. A Kondoros más kategóriába tartozik, és ha megismételjük az Örkényben mutatott játékot, akkor nem lehet gond a három pont begyűjtése. A várható kezdő: Dénes – Sümeghy, Rau, Kothencz, Krucsó – Vastag v. Krisztin, Vass, Krajczár, Daróczi – Kui, Pálinkó – mondta Lóczi István, az Algyő edzője.