Gólarányjavítás?

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-16 |

A női vízilabda OB I alapszakaszának harmadik fordulójában az Eger együttesét fogadja a ligeti uszodában ma 11 órakor a Szentesi VK.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Fölényes győzelem a Villanó Fókák Kecskemét ellen, majd 7–4-es vezetést követően 11–8-as vereség a címvédő Dunaújvárosi Főiskolától. Eddig ez a mérlege a Szentesi VK együttesének. Ma újra könnyebb ellenfél vár Kistelekiékre, az Eger legyőzése kötelező, sőt: a gólarányjavítás is elvárható a csapattól.

– A Dunaújváros ellen nagy lehetőséget szalasztottunk el – mondta Kozák László, a szentesi gárda fiatal edzője. – Elismerem, én is hibáztam, kicsit bátortalanul cseréltem, több lehetőséget kellett volna adnom a fiatalabbaknak. Az Eger ellen biztosan megkapják. Nem árulok el titkot azzal, hogy elsősorban a hátsó átlövéseket szeretnénk gyakorolni. Az államvizsgázó Kovács Georgina kivételével a keret valamennyi tagjára számíthatok.

A férfi vízilabda OB I/B-ben ma 12.30-kor fogadja a ligeti uszodában a Remco-Bertók SC Szentes a Tipo együttesét. Ezen a mérkőzésen fejezi be 15 éves edzői pályafutását Pásztor Antal, a házigazdákkal többek között másodosztályú bajnokságot is nyert szakember.