Újabb győzelemre készül a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-16 |

A labdarúgó NB II-ben a Szentes, az NB III-ban pedig az Algyő és a HFC is idegenben lép pályára a hétvégi fordulóban.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Szentes együttese az elmúlt hetekben olyan eredményeket ért el, amely után már a negyedik helyen áll a tabellán. Ezúttal a Hajdúböszörményhez látogatnak Török László tanítványai.

– Újonc csapatról van ugyan szó, és az is igaz, hogy nem kezdtek valami jól. Ám a táblázaton elfoglalt tizenharmadik helyük csalóka, hiszen az elmúlt hetekben Diósgyőrből és Debrecenből is tudtak játékosokat igazolni. Nem akarunk abba a hibába esni, amibe például a Vecsés került, amely gól nélküli döntetlent ért el Hajdúböszörményben. Az előttünk lévők egymás ellen játszanak, így győzelem esetén, amelyre természetesen készülünk, akár két-három helyet is előreléphetünk.

Kislőrincz sajnos továbbra sem szerepelhet, csúnyán begyulladt a sarka. A várható kezdő: Bíró – Tóth-Kovács, Márics, Gyagya – Somogyi v. Mihály, Kádár, Tóth Cs., Ábel – Koncz – Takács, Barna – nyilatkozta a szakember.

A labdarúgó NB III-ban a negyedik helyen álló Algyő vasárnap 14.30-tól rangadót vív a második helyezett Örkény otthonában, míg a legutóbbi fordulóban hét gólt elért Hódmezővásárhelyi FC ma 14.30-tól a nálánál egy ponttal (10) többet szerzett Rákóczifalva pályáján szerepel.