Bizakodnak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-09 | Mádi József

A labdarúgó NB II-ben a Szentes az ESMTK-hoz látogat vasárnap 15 órától. Az NB III-ban szombaton 15 órától az Algyő a Battonyát, vasárnap 15 órától a HFC a Nagykátát látja vendégül. A Szentes hosszú idő után újra a dobogó közelében, a negyedik helyen található.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
– Ráadásul hazai pályán elsők vagyunk a csoportban, igaz, idegenben még nem sikerült győznünk – mondta Török László, a szentesi tréner. – Ezúttal viszont erre készülünk, bár tudjuk, az ESMTK az osztály legdurvább csapata, hiszen eddig hét kiállítottjuk volt, a sárgásaik száma pedig eléri a harmincat. A héten felkészültünk a sajátos harcmodorra, a várható kezdő: Bíró – Tóth-Kovács, Márics, Gyagya – Ábel, Kádár, Tóth Cs., Koncz – Somogyi – Takács, Barna.

Az első vereségét szenvedte el az idei bajnokságban legutóbb Monoron az Algyő. – Még most is nagyon bosszús vagyok a találkozó miatt. Egy teljesen megnyert találkozót vesztettünk el butaságok miatt. A Battonya sok gólt szerzett, de sokat is kapott. Biztos vagyok benne, hogy betalálunk az ellenfél hálójába, már csak az a kérdés, hogyan oldjuk meg a védekezést – nyilatkozta Lóczi István, az Algyő trénere. A HFC eddig hat pontot gyűjtött.

– Való igaz, nehéz helyzetben vagyunk, hiszen az eddigi teljesítményünk alapján alaposan beragadtunk. Az egyedüli kiút csakis a győzelem lehet, főleg hazai pályán és a közönségünk kiszolgálása érdekében ennek reményében lépünk pályára. Munkahelyi és iskolai elfoglaltságok miatt hat játékossal egész héten nem találkoztam, ráadásul Varga továbbra is beteg, míg Borbás Zsolt megint megsérült – mondta Rostás Károly, a HFC trénere.