Rangadó Újvárosban

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-09 | Szélpál László

A női vízilabda OB I alapszakaszának mindjárt a mai (18 óra), második fordulójában összecsap a bajnoki aranyra legnagyobb eséllyel pályázó két gárda, a házigazda Dunaújvárosi Főiskola és a vendég Szentesi VK.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Mind a címvédő Dunaújvárosi Főiskola, mind pedig a legutóbbi ezüstérmes Szentesi VK az elmúlt heti rajton alaposan bekezdett. Az előbbi 17–1-re lépte le a Vasast, utóbbi pedig 16–2-re a Villanó Fókák Kecskemétet.

– Ezekből az eredményekből messzemenő következtetést nem szabad levonni, mert gyengébb képességű ellenfelekkel szemben nyert magabiztosan a két csapat – nyilatkozta Kozák László, a Szentes trénere. – Egy biztos: jó hangulatban készültünk egész héten, úgy vagyok vele, nem nekünk, hanem a dunaújvárosiaknak van több veszíteni valója. Vetélytársunk három éve veretlen az OB I-ben, jó lenne megszakítani ezt a páratlan sorozatot.

Amennyiben ez nem sikerül, akkor sem dől össze a világ, az a lényeg, hogy az alapszakaszban az első két hely egyikén végezzünk. Valamelyest növeli esélyeinket, hogy a házigazdáknál Tiba visszavonult, Sós is csak akkor véd, ha nagy a vész, míg a szintén olimpiát megjárt Zantleitner és Primász még piheni az athéni fáradalmakat.