Edzőmeccs a rajton

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-10-04 |

Magabiztos, nagy gólkülönbségű győzelemmel mutatkozott be a női vízilabda OB I-ben a Szentesi VK. Szremkóék a kecskemétiek ellen edzőmeccs jellegű találkozón nyertek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Szentesi VK–Villanó Fókák 16–2 (4–0, 4–1, 6–0, 2–1)
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Szentes, ligeti uszoda, 200 néző. Vezette: Székely Z., Madarasi.
Szentes: Döme – Sipos, KISTELEKI D. 3, Molnár A. 2, SZREMKÓ 4, Tóth I A. 1, Hegedűs. Csere: Brezovai (kapus), Szabó X. 2, Hevesi, Mészáros 1, Pengő 2, Dalmády Sz. 1, Huszka. Edző: Kozák László.
Gól – emberelőnyből: 7/6, ill. 5/1.

A két együttes nem volt egy súlycsoportban, edzőmeccs jellegű négyszer hét percet produkáltak a felek. Erről a legkevésbé tehettek a megfiatalított vendégek, ugyan miként tudtak volna versenyre kelni egy olyan gárda ellen, amelyben többek között Szremkó Krisztina, Kisteleki Dóra, vagy éppen Sipos Edit szerepel. Az első és a harmadik negyedben a rutinosabbaknak, a másodikban és a negyedikben a fiatalabbaknak szavazott bizalmat Kozák edző. A fiatal tréner csak egyet sajnálhat: a könnyű siker nem nagyon szolgálta a szombati (18 óra), több éve veretlen Dunaújváros elleni rangadóra való felkészülést.

Kozák László: – Bajnoki kezdésnek nem volt rossz. Annak örülök igazán, hogy a jó hangulatú meccsen mindenkit játszhattam.

További eredmények: Eger– BVSC 2–6, Vasas–Dunaújvárosi Főiskola 1–17, Domino-BHSE- Polo–OSC 22–2.