Otthon a megyeiek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-09-25 | Mádi József

A labdarúgó NB II-ben a Szentes, az NB III-ban pedig a HFC és az Algyő is hazai pályán szerepel.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Szentes vasárnap 16 órától a Salgótarjánt látja vendégül a városi stadionban.
– Az Orosháza elleni kupasiker jól jött a csapatnak, főleg a vecsési vereség után, és örömmel vettem, hogy a gárda összekapta magát – mondta Török László, a Szentes trénere. – Sajnos csak nyolcadikok vagyunk, és ez nem megfelelő sem nekünk, sem a szurkolóknak, sem a vezetőknek. A Salgótarján ellen mi vagyunk az esélyesek, és a következő négymérkőzéses sorozatban felzárkózhatunk az élbolyhoz, hiszen többre vagyunk képesek. Mindkét meccsen jól játszottunk, így a kezdőn nincs okom változtatni. A várható együttes: Bíró – Tóth Cs., Márics, Gyagya – Kádár, Koncz – Somogyi, Kislőrincz, Ábel – Barna, Takács.

A további párosítás: Mátészalka–Putnok, Kazincbarcika–Baktalórántháza, Kistarcsa–Karcag, Hajdúböszörmény–Kiskunhalas, ESMTK–Vecsés, Jászapáti–Bőcs, Gyula–Dabas.

A labdarúgó NB III-ban a HFC vasárnap 16 órától a Kondorost, az Algyő pedig ma 16 órától a Jaminát fogadja.

– Az U16-os válogatott vezetőjeként négy napig távol voltam, ez talán hátrány lehet, de a srácok a segítőimmel becsületesen felkészültek a Jamina elleni meccsre – nyilatkozta Lóczi István, az Algyő edzője. – A békéscsabai gárda erősebb, mint a Gyomaendrőd, amely ellen pedig megszenvedtünk. Jönnek az újabb rangadók, amelyek előtt kötelező lenne nyernünk. Sajnos úgy néz ki, sem Kui, sem Kiszner nem játszhat a mai találkozón.

– Végre azt kell mondjam: a Kondoros ellen esélyesek vagyunk. A bajok továbbra is sorjáznak, hiszen a sérült Pécsek és Borbás Zs. mellett a héten lázas Talmácsi és Horváth, valamint az eltiltott Siposra sem számíthatok. Szűcs visszatérhet, és bízom abban is, hogy Huszár szintén játszik. Úgy kell játszanunk, hogy a Kondorosnak ne juthasson eszébe, hogy pontot szerez. Bárki ellen nyerhetünk lelkesedéssel, kellő agresszivitással, így győzni akarunk most is – jelentette ki határozottan Rostás Károly, a HFC trénere.