Rangadó Vecsésen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-09-18 | Mádi József

A Szentes NB II-es labdarúgócsapata szombaton 16 órától Vecsésen lép pályára.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az éllovas Vecséshez látogat szombaton a Szentes. A Kurca-partiak kilenc ponttal a nyolcadik helyen állnak.

– A szoros élmezőnyben a csoport két olyan csapata találkozik, amelyik a legjobbak közé tartozik – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere. – A Vecsés jelentősen megerősödött, a Pest megyeieknél játszik például az egykori válogatott, volt MTK-s Pisont István. Az a Csábi József az edzőjük, akivel együtt fociztam még a Honvédban. Az ő mentalitását ismerve biztos, hogy a sportszerűség keretein belül kemény meccset láthatnak a szurkolók. Ha a Kiskunhalas elleni első félidőt produkáljuk, nem lehet gond. A Szentes mindig, mindenhol, így most is a győzelem reményében lép pályára. Tóth Csabának felrepedt a szemöldöke, hat öltéssel varrták össze, de vállalja a játékot. Csak a három sárga lapos Tóth-Kovácsra nem számíthatok. A várható kezdő: Bíró – Gyagya, Márics, Tóth Cs. – Somogyi, Kádár, Koncz, Ábel – Kislőrincz – Barna, Takács.

A további párosítás: Bőcs–Kistarcsa, Salgótarján–Gyula, Kiskunhalas–ESMTK, Putnok–Kazincbarcika, Baktalórántháza–Hajdúböszörmény, Dabas–Jászapáti, Karcag–Mátészalka.

A labdarúgó NB III-ban idegenben szerepel mindkét Csongrád megyei gárda. Az Algyő ma 16 órától rangadót játszik Túrkevén, míg a HFC vasárnap 16 órától Örkényben szerepel. A további párosítás: Battonya–Mezőtúr, Monor–Szarvas, Jamina–Gyomaendrőd, Kondoros–Nagykáta, Rákóczifalva–Cegléd.