Parádés Első Beton-nyitány

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-09-08 | Mádi József

Győzelemmel kezdte az NB I-es futsalbajnokságot a szegedi Első Beton. Nyolcgólos vereséget szenvedett viszont a Legrand-Szentes a sokszoros bajnok Cső-Montage-tól.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Pécsi MFC–Első Beton 1–10 (0–1)
Pécs, 100 néző. Vezette: Nagy, Pfeffer.
Első Beton: Tihanyi – Cserenkó, Szentágotai, K. Tóth, Csomor. Csere: Németh T. (kapus), Németh L., Fekete, Kovács P., Balog, Csabai, Batik. Edző: Bódi Attila.
A szegedi gólszerzők: Balog (3), K. Tóth (2), Csomor (2), Szentágotai, Kovács P., Cserenkó.

Az első félidőben még tartotta magát az előző idény bronzérmese, a Pécs, amely a nyáron teljesen átalakult. Aztán a második játékrészben kidomborodott a nagyobb tudás a Beton javára.
Bódi Attila: – A nagy elődeimet idézve remélem, a jó rajt karácsonyig kitart.

Legrand-Szentes–Cső-Montage 0–8 (0–3)
Szentes, 100 néző. Vezette: Kárász, Pataki.
Legrand-Szentes: Bíró – Tóth Cs., Tóth-Kovács, Szabó Á., Jerney. Csere: Kajtár (kapus), Dékány, Kerepeczky, Szarvas, Koncz, Labádi. Játékos-edző: Szarvas Zsolt.

A sokszoros bajnok fővárosiak esélyt sem hagytak a lelkes hazai gárdának. Az újonc Szentes mindent megtett, hogy elkerülje a súlyos vereséget, ám ez a válogatottakkal teletűzdelt Cső ellen nem sikerült.
Szarvas Zsolt: – Sajnos hazai közönség előtt nem sikerült gólt szereznünk, ezért nem lehetek elégedett sem a játékkal, sem az eredménnyel. Ez az osztály már másról szól.

További eredmények: Kanárik–Aramis 5–6, Abony–Vasas 2–3, Csömör–Siklós 9–0, szabadnapos: Miskolc.