Gödörben a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-09-04 |

A labdarúgó NB II-ben a Szentes Baktalórántházára utazik, az NB III-ban a listavezető Algyő a Gyomaendrőd gárdáját fogadja, a HFC pedig Monoron lép pályára. Mindhárom találkozó ma 16.30-kor kezdődik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Szentes NB II-es csapatától jobb bajnoki kezdést reméltek a szurkolók. Ugyan még veretlen az együttes, de a három mérkőzésből csak az elsőt, a Bőcs ellenit tudta megnyerni.

– Nem a legjobb előjelekkel utazunk az eddig hét pontot gyűjtött Baktalórántházához, a hétvégi kudarc mély nyomokat hagyott a társaságban – ismerte el Török László edző. – Természetesen mindent elkövetünk az elherdált pontok visszaszerzésére, de ez nagyon nehéznek ígérkezik. Elsősorban a kapusposzt miatt fáj a fejem, Váradi már hat gólt kapott, nagyjából ugyanennyi kísérletből... Az a legnagyobb baj, hogy fiataljaink gyenge formát mutatnak, de a szabály előírja, hogy kötelező két 21 éven alulit játszatni. Nem rajtuk akarom elverni a port, mert az is tény, hogy a rutinosabbak között is akadnak néhányan, akiknek kritikán aluli a játéka, a hozzáállása.

Remekül kezdte az NB III-as idényt az Algyő, amely az első helyről várja a mai, Gyomaendrőd elleni folytatást.

– A két győzelmünktől nem szálltunk el, tisztában vagyunk azzal, hogy sem a Mezőtúr, sem pedig a Szarvas nem képviselt nagy játékerőt – nyilatkozta Lóczi István, az Algyő szakvezetője. – Most is kötelező a három pont begyűjtése, nem megbántva a Gyomaendrőd gárdáját, de alighanem a mezőny leggyengébb együttese látogat hozzánk. Így kezdünk: Dénes – Krisztin T., Rau, Kothencz, Krucsó – Sümeghy, Krajczár, Vass, Daróczi – Kui, Pálinkó vagy Sebők.