Verhetetlen a Szeged

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-08-28 | Szélpál László

Alaposan kitettek magukért a Szeged Beton VE férfi pólósai a hatcsapatos szolnoki felkészülési viadalon. Komlósiék mind a négy meccsüket megnyerték, míg a szentesiek egyszer győztek, egyszer ikszeltek, míg kétszer kikaptak.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem véletlenül nyilatkozták pár héttel ezelőtt a Szeged csapatának vezetői, hogy jól igazoltak, jelentősen megerősödtek. A szolnoki hatcsapatos felkészülési viadalon (valamennyi együttes négy-négy meccset játszott) az összes riválisát legyőzte. Az FTC-t 7–3-ra, a bajnoki dobogóra pályázó Egert 10–7-re, a romániai Nagyváradot 15–4-re, míg a Legrand-Szentesi VK-t 14–9-re verte.

– Azért óva intenék bárkit is, hogy túlzott következtetéseket vonjon le ezekből az eredményekből – nyilatkozta Gyöngyösi András, a Beton edzője. – Mindenesetre biztató a mutatott teljesítmény, bár az is igaz, néha láttam egy kis könnyelműséget. Ezt ki kell irtani a játékunkból, különben a gyengébbnek tartott ellenfelekkel szemben is akadhatnak nehézségeink.

A Legrand-Szentesi VK csak a Nagyváradot győzte le (15–14), a Szolnokkal 10–10-re végzett, viszont az Egertől 14–4-re, a Szegedtől pedig 14–9-re kikapott.

– Hasznos volt számunkra a torna, lemérhettük mennyit kell kondiban, labdatechnikában fejlődni – jelentette ki a Szentes trénere, Vidumanszky László. – Sok munka vár ránk, de nincs ok az elkeseredettségre, van még időnk a hibák kijavítására.