Győzelmi esélyek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-08-28 |

A labdarúgó NB II-ben a Szentes vasárnap 17.30-tól a Putnokot fogadja. Az NB III-ban a HFC szintén vasárnap 17.30-tól a Jaminát látja vendégül, míg az Algyő szombaton 15 órakor Szarvason lép pályára.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Két meccsen négy pontot gyűjtve a második helyen áll az NB II-ben a Szentes. A nyitányon magabiztosan 4–1-re legyőzte a Bőcs gárdáját, majd legutóbb 1–3-ról egyenlítve 3–3-mal távozott a Karcag otthonából. A vasárnapi ellenfélnek, a Putnoknak még nincs pontja, így joggal várható el Barna Csabáéktól, hogy nyerjenek.

– Amennyiben úgy futballozunk, mint egy hete a befejező húsz percben, akkor elégedettek lehetnek majd szurkolóink – magyarázta Török László edző. – Kezdőt egyelőre nem tudok adni, még variálok egy kicsit. Megvan az okom rá, hiszen néhány ember teljesítményével, hozzáállásával elégedetlen vagyok, kizárólag olyanokat küldök pályára, akik nyerő típusúak. A legutóbbi összeállításhoz képest két-három poszton biztos, hogy változtatok. Kötelező a győzelem!

A további párosítás: Mátészalka–Jászapáti, Kazincbarcika–Dabas, Hajdúböszörmény–Bőcs, ESMTK–Karcag, Salgótarján–Baktalórántháza, Gyula–Kistarcsa, Vecsés–Kiskunhalas.

A túrkevei vereség után egy régi ismerős ellen javíthat a Hódmezővásárhelyi FC. Szűcsék azt a békéscsabai Jaminát fogadják vasárnap 17.30-tól a városi stadionban, amelyikkel már évek óta váltott sikerrel küzdenek az osztályban.

– Sajnos az első meccsen a középpályásaink fegyelmezetlenek voltak – magyarázta Rostás Károly, a HFC edzője. – Szabályos átjáróház volt ez a csapatrészünk, ráadásul az ott játszók nem segítették sem a védelmet, sem a támadókat. Ezen feltétlen változtatni kell, hogy sikerrel vegyük a Jamina alkotta akadályt. Mert az csak természetes, hogy hazai pályán feltétlenül győzni akarunk, mert az utána következő három meccs igen nehéznek ígérkezik. Sósnak még öt meccs eltiltása van hátra, Balogh L. és Borbás P. pedig sérült.

A további párosítás: Szarvas–Algyő, Gyomaendrőd–Rákóczifalva, Mezőtúr–Túrkeve, Cegléd–Battonya, Nagykáta–Monor, Kondoros–Örkény.