Jutalom a szentesi közalkalmazottaknak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-08-24 |

A hosszú ideje kiemelkedő teljesítményt nyújtó közalkalmazottakat és köztisztviselőket köszöntötték az ünnep előestéjén Szentesen.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nehéz kiválasztani a jók közül a legjobbakat – mondta a szentesi városházán megtartott ünnepségen Szűcs Lajos alpolgármester.

A fogadással egybekötött megemlékezésen azokat a közalkalmazottakat és köztisztviselőket köszöntötték, akik hosszú ideje kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az alpolgármester szerint az elismerés nemcsak a kitüntetett személyeknek szól, hanem a munkahelyi közösségeknek is. Jutalomban részesültek: Boros Szilvia, a polgármesteri hivatal pályázati referense; Darida Zsolt, a családsegítő központ fűtő-karbantartója; Fegyveres Imre, a városellátó intézmény csoportvezetője; Kajtár István tűzoltó őrnagy; Korom Pál, a polgármesteri hivatal ügyintézője; Magyar Ferencné, a központi gyermekélelmezési konyha kisegítője; Molnár Piroska, a gondozási központ szociális gondozója; Pongó Gyuláné és Sipos Ferencné, a polgármesteri hivatal ügyintézője; Tóth Ernő, a városellátó intézmény autószerelője és Varga Mária, a városi intézmények gazdasági irodájának főelőadója.