Megyeiek a Magyar Kupában

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-08-16 |

Három Csongrád megyei labdarúgócsapat – az FC Szeged, a Szentes és a Makó FC – jutott a Magyar Kupában a legjobb 64 közé. Egyedül a Fábiánsebestyén búcsúzott el a további küzdelmektől.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Csongrád megyei labdarúgócsapatok közül a Szentes magabiztosan, az idegenlégiósai nélkül szereplő FC Szeged simán, míg a Makó FC a Hetényegyháza visszalépése miatt játék nélkül jutott a Magyar Kupában a legjobb 64 közé. A Fábiánsebestyén a szünetig remekül helyállt az NB I/B-s Orosháza ellen, a fordulást követően viszont már kiütközött a nagyobb tudás.

Bag–FC Szeged 1–3 (0–2)
Szeged: Balázsy – Babos, Turján, Krausz, Puskás – Bali (Szélpál T.), Bartyik (Mórocz), Rácz, Völgyi (Péter) – Rézmányi – Zakar. Edző: Marko Milosevics.
A szegedi gólokat Babos, Turján és Zakar szerezte.

Tiszafüred–Szentes 1–10 (1–3)
Szentes: Bíró – Tóth Cs., Márics (Somogyi), Tóth-Kovács – Gyagya, Kádár, Koncz, Ábel – Kislőrincz – Takács G. (Mihály), Barna Cs. (Kovács). Edző: Török László
A szentesi gólokat Kislőrincz (3), Kovács (2), Barna Cs., Gyagya, Koncz, Somogyi, Ábel szerezte.

Fábiánsebestyén–Orosháza 2–7 (1–2)
Fábiánsebestyén: Máté – Horváth (Rózsa), Simai, Harkai, Györgyi Cs. – Györgyi T. (Kelemen), Bodzás, Verók (Varjas), Pető Zs. – Balla (Györgyi L.), Gránicz (Szivák). Edző: Kiss Zoltán.