Vasárnap 17.30-kor: Szentes–Bőcs
 Győzelmet várnak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-08-07 | Szélpál László

A hét végén megkezdődik a labdarúgó NB II. Csongrád megyét ebben az osztályban csak a Szentes képviseli, amely vasárnap 17.30-kor hazai környezetben a Bőcs együttesét fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A legutóbbi NB II ötödik helyezettje, a Szentes jól igazolt a nyáron, megerősödött a csapat. Igaz ugyan, hogy Pap Szabolcs eligazolt az Izsákba, Nana Mihály az SZVSE-be, Kolláth Ferenc a Szolnokba, míg Pálfi Barna a Csongrádba, de Váradi György a Békéscsabából, Kádár Tamás a Szolnokból, Koncz Zsolt a Kecskemétből, Somogyi János pedig a Gyulából a Kurca-parti gárdába érkezett.

– Július 5-én kezdtük a felkészülést – mondta Török László, a Szentes edzője. – Az edzések mellett hetente háromszor meccset játszottunk. A tíz felkészülési mérkőzésünk közül csak a Szolnoktól kaptunk ki 3–2-re, valamint a Szeged ellen ikszeltünk (1–1), a többit mind megnyertük. Az NB I/B-s Kecskemétet és az Orosházát például kétszer is legyőztük. Nyugodt vagyok, amit elterveztünk, azt maradéktalanul elvégeztük, egészséges önbizalommal várom, várjuk a rajtot. Az első hat helyezett jut fel egyenes ágon a másodosztályba, nagyot csalódnék, ha nem lennénk köztük. A Bőcs elleni hazai rajton természetesen győzelmet várok a csapattól, de gondolom, a szurkolók is csak a három pont begyűjtésével lennének elégedettek.

Várhatóan a következő összeállításban kezd a Szentes: Váradi – Tóth Cs., Márics, Tóth-Kovács – Kerepeczki, Kádár, Koncz, Ábel – Kislőrincz – Barna Cs., Takács G.

További párosítás: Salgótarján–Karcag, Mátészalka–Gyula, Kazincbarcika–Kistarcsa, Vecsés–Putnok, Kiskunhalas–Baktalórántháza, Hajdúböszörmény–Jászapáti, ESMTK–Dabas.