Komlósi a Szegedben

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-07-28 |

A szentesi születésű, a legutóbbi három évadot a francia Nice együttesében szerepelt Komlósi Péter a következő idényben a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatát erősíti.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Befejezte bevásárlását a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata. Az OB I hatodik helyezettje két pólóst, Éles Vilmost és Ágner Zoltánt az Egerből, Tóth Lászlót és Lehmann Istvánt az FTC-ből igazolta le, most pedig hozzájuk csatlakozott a pályafutását Szentesen kezdő 27 esztendős Komlósi Péter.

– Örülünk, hogy sikerült megállapodnunk a bekkel – mondta Körtvélyessy Péter elnök. – Nagy szükségünk van a teljesítményére mind a bajnokságban, mind pedig a LEN-kupában. A pontvadászatban minimális elvárás, hogy kupát érő helyen zárjunk, de az igazi az lenne, ha bejutnánk a négy közé. Bravúr kell hozzá, de képesnek tartom a gárdát erre.

– Plézer Jancsi mellé kerestünk minőségi álló bekket, akit Komlósi Péter személyében meg is találtunk. Úgy érzem, megnyugtatóan töltöttük fel a posztot. Rutinos játékos, aki az elmúlt három évben az Euroliga rendszeres szereplőjének számító francia Nice együttesében edződött – egészítette ki Gyöngyösi András vezetőedző.