Szentesen pólóznak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-12-12 |

Az alapszakasz befejezését követően a Magyar Vízilabda-szövetség versenybizottsága kettéválasztotta a női OB I mezőnyét.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az alapszakasz befejezését követően a Magyar Vízilabda-szövetség versenybizottsága kettéválasztotta a női OB I mezőnyét. Az első hat helyezett (Dunaújvárosi Főiskola, Vasas, Hungerit-Szentesi VK, Polo
SC, BVSC, ZF Egri VK) a középső szakaszban szombattal kezdődően oda-visszavágós lebonyolítási rendszerben játszik tovább.

A 18 ponttal harmadik helyen álló szentesiek holnap délután 4 órakor a 16 ponttal a tabella negyedik pozicióját elfoglaló Polo SC-t látják vendégül a ligeti uszodában.

– Mindegy milyen játékkal, de mindenképpen nyernünk kell – jelentette ki Pengő László, a Hungerit trénere. – Vetélytársunkat pár héttel ezelőtt a fővárosban biztosan vertük, erre törekszünk ismét. Remélem, a meccs kezdetére a betegeink is felépülnek, gondolok itt elsősorban Varga Zitára is Tóth Andreára. Elképzelhető, hogy új játékost is avatunk, a legutóbbi szezonban a Vasasban szerepelt Kovács Georginával elsősorban védőként számolok.