Szentesi remények

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-11-22 |

A női vízilabda OB I 10. fordulójában a Hungerit-Szentesi VK rangadót játszik a Polo SC otthonában, míg a H2O Póló-Szeged hazai környezetben, az újszegedi sportuszodában fogadja a Kecskemétet. Mindkét mérkőzés ma 11 órakor kezdődik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az eddigi kilenc fordulóban mind a fővárosi Polo SC, mind pedig a Hungerit-Szentesi VK 16-16 pontot kasszírozott. Ezek a számok is mutatják, a Kőér utcai uszodában zajló csata rangadó.
– Győzelemre számítok, úgy érzem, erősebbek vagyunk a Polo SC-nél – jelentette ki Pengő László, a Szentes edzője. – A véleményemet annak ellenére fenntartom, hogy mindkét kapusom, Varga és Döme is betegséggel küszködik. A hazaiak eredményessége túlságosan is egyetlen személy, Györe Anett teljesítményétől függ. Ha kivesszük őt a játékból, nem maradhat el a siker.

Az élvonal újonca, a H2O Póló-Szeged hazai környezetben fogadja a Kecskemét együttesét.
– Azt várom el a lányoktól, hogy bátran és ne megijedve pólózzanak – jelentette ki Kárász Sándor edző, aki a Szeged kispadján az elmúlt héten az Egri VK otthonában debütált. – A hevesi megyeszékhelyen nyolcgólos vereséget szenvedtünk; most akkor lennék elégedett, ha öt alatt megússzuk. Jó lenne többször is azt látni, hogy hibázásra kényszerítjük a riválist.