Idegenben a sikerért
 A Makó Baktalórántházán is nyerni akar

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-11-08 | Mádi József

Idegenben, ráadásul szombaton 13 órától játszik mindkét Csongrád megyei NB II-es labdarúgócsapat. A Makó Baktalórántházára, a Szentes Kiskunhalasra utazik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az Orosháza elleni sikerével megőrizte az első helyét a Makó.

– Szeretnénk még sokáig az élen maradni, ezért győzni kellene Baktalórántházán – mondta Kolozsvári János, a Makó trénere. – Nem is a szabolcsi gárda, hanem a hatalmas, 300 km-es távolság, valamint a korai kelés, a reggel hat órás indulás lehet a legnagyobb ellenfelünk. Idegenben a rendezetlen védelmek ellen jobb játszani, vélhetően több lehetőségünk lesz, ráadásul ezeken a mérkőzéseken eredményesebbek is voltunk ebben a szezonban, mint otthon. A hátsó alakzatunk stabilan összeállt, amit bizonyít a mindössze három kapott gól. Czirbusra és Pálinkóra iskolai elfoglaltság, Kazánra eltiltás miatt nem számíthatok, a várható kezdőcsapat: Kovács K. – Sümeghy, Dálnaki, Magyar, Kis K. – Gyenes, Varga, Bány, Fábián – Hadár, Patkós.

Az elmúlt fordulóban az éllovas és addig veretlen Gyulát győzte le a Szentes.

– Remélem, nem szállunk el magunktól ettől a részsikertől – nyilatkozott Bozóki Zoltán, a Szentes szakvezetője. – A hazai produkciónk elfogadható, ám idegenben eddig csak két döntetlenre futotta. A Kiskunhalas feljövőben van, hiszen négy pontot szerzett az elmúlt két fordulóban. Jó lenne eredményesen, azaz ponttal, vagy pontokkal hazatérni, ám nehezíti a dolgomat, hogy Márics három meccsre eltiltást kapott, így neki befejeződött az őszi szezon. Taskovics viszont letöltötte az eltiltását, így rá számíthatok. A Kiskunhalas az otthonában is kontrára játszik, legutóbb például meglepő győzelmet aratott. A várható kezdőcsapat: Bíró – Keller, Kerepeczky, Gyagya, Taskovics vagy Fajkusz – Mátyás, Tóth Cs., Szabó T., Pálfi – Szarvas, Ábel.

További párosítás: Putnok– Salgótarján, BVSC–Karcag, Soroksár–Mátészalka, Orosháza– Kazincbarcika, Kistarcsa–Vecsés, Gyula–Sátoraljaújhely.