Szombaton indul a vizes pontgyűjtés?
 A Szeged és a Hungerit itthon, a Legrand idegenben

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-11-07 | Imre Péter

A Csongrád megyei OB I-es férfi vízilabdacsapatok közül a Szeged Beton VE szombaton 16 órakor a Szent István Egyetem-Ybl gárdáját fogadja, míg a Legrand-Szentesi VK idegenben, Szolnokon mérkőzik meg a Cegléddel.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Csongrád megyei OB I-es férfi vízilabdacsapatok közül a Szeged Beton VE szombaton 16 órakor a Szent István Egyetem-Ybl gárdáját fogadja, míg a Legrand-Szentesi VK idegenben, Szolnokon mérkőzik meg a Cegléddel. A Hungerit-Szentesi VK pedig szombaton 16 órakor az Angyalföldet fogadja.

A Szeged Beton VE szombaton 16 órakor a Szent István Egyetem-Ybl ellen száll medencébe; s „ezer százalékra" vehető, hogy két ponttal gazdagabb lesz a klub a négyszer hét perc végén.

– A Vasas elleni 17–2-es vereségnek egyszerű a konklúziója – vélekedett Horváth Viktor, a Szeged Beton VE vezetőedzője –, sok pénz kell és akkor lehet világklasszisokat igazolni. A szakember elmondta: a sérültek állapotától függ, kiket küld szombaton vízbe.

A Legrand-Szentesi VK szombaton 16.30-kor a szolnoki fedettben mérkőzik meg a Cegléddel. A győzelemmel eddig még adósak a Kurca-partiak.

– A jelenlegi helyzetben a Cegléd ellen idegenben is kötelező a győzelem, de ehhez a fejekben rendet kell tenni – úgy érzem ott van elsősorban baj, hiszen az edzőmeccseken jól teljesítettek a srácok. Nincs sérült, beteg, tehát nem tudunk – de nem is akarunk! – utólag mire hivatkozni – mondta Komlósi János edző.