Rangadót játszik a Makó és a Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-31 |

Újra hazai pályán szerepelnek a megyei NB II-es labdarúgócsapatok. A Szentes az éllovas Gyulát, míg a Makó az Orosházát fogadja egyaránt vasárnap 13 órától.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
– Két győzelem után az elmúlt fordulóban ismét nagyon gyengén játszottunk a Soroksár otthonában – magyarázta Kolozsvári János, a Makó FC edzője. – Nem tetszett a hozzáállás, nem küzdöttünk, nem látszott rajtunk, hogy mindenképpen nyerni akarunk. A héten sokat beszélgettünk a játékosokkal, ha úgy tetszik, lelkiztünk, és arra a következtetésre jutottam: a jövőben sokkal keményebbnek kell lennem. A mumusunknak számító Orosháza ellen vasárnap mindenképpen nyerni szeretnénk. Így kezdünk: Czirbus – Kazán, Dálnaki, Magyar, Kis K. – Gyenes, Varga, Bány, Fábián – Hadár, Pálinkó vagy Patkós.

– Egyszer minden sorozat megszakad – utalt Bozóki Zoltán, a Szentes trénere arra, hogy a Gyula még nem kapott ki ebben a bajnokságban. – A Békés megyeiek jó passzban vannak, lélekben biztos erősek. Ám kellemes emlékeink vannak róluk, hiszen a nyári felkészülés alatt 3–2-re legyőztük őket. Két meccsen nem szereztünk gólt, kiváló lenne, ha ez most megszakadna, csakúgy, mint a vendégek veretlen mérlege. Taskovics három sárga miatt nem játszhat, helyettese Fajkusz lesz. A kezdő: Bíró – Keller, Márics, Gyagya, Fajkusz – Kerepeczky, Szabó T., Tóth Cs., Pálfi – Szarvas, Ábel.