Szentesen a Honvéd
 Szerdán 13 órától MK-meccsen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-28 | Mádi József

Holnap 13 órától a labdarúgó Magyar Kupában állva maradt egyetlen Csongrád megyei csapat, a Szentes a 8 közé jutásért az NB I/B-s Honvédot fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem is olyan régen már járt a régióban a Budapest Honvéd, mégpedig az FC Szeged vendégeként bajnoki mérkőzésen a Felső Tisza-parti stadionban. Holnap 13 órától újra Csongrád megye vendége lesz az NB I/B éllovasa, amely a Magyar Kupában a nyolc közé jutásáért a Szenteshez látogat. A két csapat a tavalyi sorozatban már találkozott egymással a Kurca-parti városban, és az akkor még első osztályú fővárosiak megszenvedtek a továbbjutásért, hiszen csak 3–2-re győztek.

– Mindkét csapat egy osztályt váltott: mi felfelé, míg a Honvéd lefelé lépett. Az viszont majd csak a meccsen derül ki, hogy játékban mennyire közelítettünk egymáshoz. Nem láttam őket még focizni, de az biztos, és ez lehet a sikerük titka, hogy nagyon egységes gárda. Nem jött jókor Putnokon a vereség, ráadásul a hazaiak ott rúgtak bennünket, ahol tudtak. Kellert le kellett cserélni, és Kerepeczky is kapott egy kellemetlen csomagot. Reálisan nézve a Honvéd az esélyes, de fegyelmezett, lelkes produkcióval akár meglepetést is okozhatunk az NB I/B éllovasa ellen – nyilatkozta a Szentes trénere, Bozóki Zoltán.

A további párosítás, szerda, 12.30: Szentlőrinc–Sopron, 13: Tuzsér–BKV Előre, Bodajk–Pécs, Cegléd–Vasas, 18.30: MTK–FTC. A korábbi meccseken: Karcag–ZTE 1–5, Győri DAC–Videoton 2–4.
M. J.