Folytatni a jó sorozatot

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-25 |

A labdarúgó NB II-ben a Makó Soroksáron, a Szentes pedig Putnokon lép pályára. Az idegenbeli út mellett az is közös a két megyei gárdában, hogy a meccsük szombaton 14.30-kor kezdődik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Kistarcsa ellen a legutóbbi fordulóban aratott 3–0-ás győzelem a tabella élére repítette a Makó FC labdarúgócsapatát. Ennek eredményeként megfelelő önbizalommal várhatják a sárga-zöldek a Soroksár elleni mai meccset.

– Az utóbbi találkozókon már felfelé ívelő formát mutattunk, ezért bízom benne, hogy Soroksáron is beigazolódik a papírforma – mondta Kolozsvári János edző. – A két együttest jó pár hely és 15 pont választja el, ennek ellenére nem számítok könnyű találkozóra. Figyelmeztető lehet számunkra, hogy a fővárosiaknak csak mínusz négy a gólkülönbsége, ez azt mutatja, hogy valamennyi riválisával szoros meccset játszott. Az elmúlt hetihez képest alaposan megváltozik az összeállításunk. Baginak beszakadt a lovaglóizma, ebben a szezonban már nem számíthatok rá; Varga és Gyenes pedig begyűjtötte harmadik sárga lapját. Még szerencse, hogy Magyar, valamint Sümeghy eltiltása lejárt. Így kezdünk: Czirbus – Kazán, Dálnaki, Magyar, Kis K. – Sümeghy, Kondacs, Bány, Brakszatórisz, Fábián – Hadár.

Jó sorozatot tudhat maga mögött a végre magára találó Szentes. Máricsék sorrendben három mérkőzésen nem kaptak ki, a két győzelem mellett egy döntetlen ennek a szériának a mérlege.

– Az is közös ebben a három találkozóban, hogy egyiken sem tudtak az ellenfelek gólt szerezni – egészítette ki Bozóki Zoltán, a Szentes trénere. – Ez igazán jó, hiszen azt jelenti, hogy összeállt a védelmünk. Továbbra is tartani szeretnénk a középmezőnybeli helyünket, ehhez azonban minimum egy pontot kellene szerezni Putnokon. Ha a BVSC ellen látottakat nagyjából megismételjük, akkor akár a három pont begyűjtése sem okozhat gondot. A fővárosi vasutasok egyébként nem azt hozták, amit vártam tőlük. A Putnokról csak annyit tudok, hogy mögöttünk van, így szüksége van a pontokra. Szarvas három sárga miatt nem játszhat, Ábel viszont letöltötte az eltiltását. A várható kezdő: Bíró – Keller, Márics, Gyagya, Taskovics – Kerepeczky, Tóth Cs., Szabó T., Pálfi – Mátyás, Ábel vagy Nana.