Dupla győzelem?

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-25 | Szélpál László

A női vízilabda OB I-ben mindkét Csongrád megyei csapat ma hazai környezetben folytatja szereplését. A Hungerit-Szentesi VK az Eger VK-t, míg a H2O Póló-Szeged a Senior Egert látja vendégül.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A bajnokság hétközi, hatodik fordulója nem sikerült jól a bajnoki bronzérmes Szentesnek. Azt már előre lehetett tudni, hogy a Dunaújvárosi Főiskola jobb nála, mégis abban reménykedtek a Kurca-partiak, hogy ezúttal nem lesz a két gárda között az elmúlt évekhez hasonló nagy különbség. Sajnos nem így lett, a 13–3-as újvárosi diadalnál szorosabb eredményben reménykedett Pengő László, a Hungerit edzője. Ma teljesen más szereposztás vár Szremkóékra, akik a ligeti uszodában 16 órakor a középmezőnyhöz tartozó Egri VK-t fogadják.

Az újonc H2O Póló-Szeged már nagyon készül az első élvonalbeli pontjai megszerzésére. Eddig erre csak az OSC ellen volt esély, de akkor a Tisza-partiak hajrája nem sikerült. Az újszegedi sportuszodában ma 11 órakor kezdődő Senior Eger elleni összecsapáson megtörhet a jég, sőt ki lehet jelenteni, hogy a találkozónak a Leffler Gyula edzette hölgykoszorú a favoritja.