Otthon és idegenben

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-22 | Imre Péter

A Csongrád megyei OB I-es női vízilabdacsapatok munkával, vagyis fordulóval ünnepelnek október 23-án. A Hungerit-Szentesi VK idegenben, a H2O Póló-Szeged pedig az újszegedi sportuszodában száll medencébe.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A három százszázalékos gárda közül csütörtökön 18 órakor kettő egymás ellen játszik. A bajnok Dunaújvárosi Főiskola a bronzérmes Hungerit-Szentesi VK-t látja vendégül. Pillanatnyilag a „nebulók" a második, a Kurca-partiak a harmadik helyen állnak a tabellán. Pengő László, a szentesiek vezetőedzője reálisan ítélte meg az esélyeket:

– Remélem, szoros, jó mérkőzést játszunk a Dunaújvárossal. Szeretnénk elkerülni a korábbi évek „megszokott" nyolc-kilencgólos vereségét. Az eddigi találkozókon magabiztos győzelmeket arattunk, sokszor nem is kellett teljes erőbedobással pólózni a lányoknak, ez a derbi azonban más lesz. Mindenkitől jó teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy jó, vagy legalábbis elfogadható eredményt érjünk el Újvárosban.

Az élvonal egyik újonccsapata, a H2O Póló-Szeged 12 órakor fogadja az újszegedi sportuszodában a Polo SC-t. Veszelinov Annamária, a szakosztály elnökségi tagja már a hétvégi (szombat 11 óra, Szenior Eger) találkozóra tekintve szólt az esélyekről: – Csütörtöki riválisunk fajsúlyos gárda, válogatottak erősítik, így csakis a tisztes helytállás lehet a célunk.