Hazatért Busa Eszter

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-18 |

Hazatért csongrádi otthonába Busa Eszter, akit szeptember 28. óta vártak szülei és testvérei. Az így teljessé lett család – információink szerint – jelenleg külföldön tartózkodik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
„Busa Eszter csongrádi lakos tartózkodási helye ismertté vált, további keresése aktualitását vesztette" – szól a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tuczakov Szilvána tegnap kiadott szűkszavú közleménye. Lapunkban beszámoltunk arról, hogy a 16 esztendős diáklány oly hosszú ideig nem adott hírt magáról és volt távol szeretteitől, hogy már nem csupán családja kereste, hanem eltűnése miatt a rendőrség is felhívással fordult a nyilvánossághoz.

A történtekről a diáklány távollétében édesapja, Busa Tamás operaénekes nem kívánt nyilatkozni. Talán éppen azért, amit Keller Zoltán alezredes mondott el lapunk érdeklődésére válaszolva: nem ritka, hogy tizenéves lányok és fiúk – függetlenül attól, milyen körülmények között, s milyen értékrend szerint él a család – úgy döntenek, szó nélkül elmennek otthonról, arra nem gondolva, hogy ezzel nagy fájdalmat okoznak hozzátartozóiknak, illetve bajba sodorhatják magukat. Eszter szerencsére baj nélkül hazatért, de azonnal el is utazott: úgy tudjuk, hogy egyhetes külföldi kiránduláson vesz részt az egész Busa család.