Ébresztő, támadók!

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-18 |

A labdarúgó NB II 10. fordulójában mindkét Csongrád megyei csapat hazai pályán lép pályára. A Makó FC a Kistarcsát, a Szentesi TE a BVSC-t fogadja. A meccsek vasárnap 14.30-kor kezdődnek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A legutóbbi fordulóban, három hét után ismét nyerni tudott a Makó FC. A zöld-sárgák Kiskunhalasról hozták el mind a három pontot. A győzelemnek természetesen örült Kolozsvári János edző, a mutatott játéknak viszont már nem annyira.

– Nyertünk ugyan, de sajnos megint nem játszottunk jól – mondta a makói tréner. – A védekezésünkkel nem volt gond, viszont az előre való játékkal ezúttal is rengeteg probléma akadt. Ki kell, hogy mondjam: csatárainkkal elégedetlen vagyok. Vasárnapi ellenfelünkről, a Kistarcsáról azt kell tudni, hogy kulturált, passzolós futballt játszik. Amennyiben akaratban sikerül előrelépni, megszerezhetjük a hetedik győzelmünket. Magyarnak még él az eltiltása, Sümeghy pedig porckopással bajlódik. Rájuk sajnos nem számíthatok, örömteli viszont, hogy irányítónk, Bány teljesen felépült. A következő összeállításban kezdünk: Czirbus – Kazán, Dálnaki, Kis K. – Bagi, Varga, Kondacs vagy Brakszatórisz, Fábián – Gyenes, Bány – Hadár.

Az elmúlt két meccset négy ponttal zárta a Szentes, mégpedig úgy, hogy gólt sem kapott a Sátoraljaújhelytől és a Karcagtól. Vasárnap 14.30-tól a BVSC ellen kellene folytatnia a sorozatot Bozóki Zoltán edző együttesének.

– Nagyon fiatal, hajtós gárdát fogadunk vasárnap, amely a szó nemes értelmében játssza a focit – nyilatkozta a tréner. – Ami még jellemző rájuk: a kontratámadásokat részesítik előnyben. Az egy győzelmük mellett öt döntetlen és három verség áll a statisztikájukban. Mindössze nyolc gólt szereztek, ám csak tizenegyet kaptak. Mozgékony, gyors csapat szerintem, de remélem, hamar feltörjük a védelmüket. Nehéz sorozat áll előttünk, hiszen Putnokra utazunk, majd október 29-én 13 órától az MK-ban a Honvédot látjuk vendégül, utána pedig a Gyula jön hozzánk. Jó lenne nyerni; az eltiltását töltő Ábel nélkül a várható kezdő: Bíró – Keller, Márics, Gyagya, Taskovics vagy Nyerges – Kerepeczky, Szabó T., Tóth Cs., Pálfi – Szarvas, Nana vagy Mátyás.