Pontokért utaznak
 A Makó Kiskunhalason, a Szentes Karcagon játszik

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-11 |

A labdarúgó NB II-ben szombaton 15 órától a Makó Kiskunhalason szerepel, míg a Szentes vasárnap 15 órától Karcagon vendégeskedik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kár is lenne tagadni, hullámvölgybe került a tabellát sokáig vezető Makó FC. Öt, győztesen megvívott találkozó után a legutóbbi három meccsen mindössze két pontot szerzett.

– El kell ismerni, alaposan visszaestünk mind eredményben, mind játékban – mondta Kolozsvári János edző. – A játékosok is nehezen viselik a sikertelenséget, türelmetlenek egymással. Amikor sorozatban jön az eredmény, minden szép és jó, a kudarcoknál viszont, mint sajnos nálunk, elindul az egymásra mutogatás. A súrlódások lecsillapítására a legjobb gyógyír egy győzelem. Muszáj nyernünk Kiskunhalason! Az összeállításunk változik majd, ugyanis a Gyula ellen kiállított Magyart két meccsre eltiltották, Sümeghy pedig begyűjtötte a harmadik sárga lapját. Jó hír viszont, hogy a sérültek kezdenek felépülni, Brakszatórisz, Szilvási és Bány is már a kispadon foglal helyett. Így kezdünk: Czirbus – Kazán, Dálnaki, Kis K. – Bagi, Kondacs, Gyenes, Varga, Fábián – Hadár, Patkós.
A Csongrád megyeiek közül a Szentesre vár nehezebb feladat, mégpedig Karcagon.

– Jót tett a Salgótarján elleni siker a csapatnak – mondta Bozóki Zoltán, a Szentes trénere. – A Karcag vendégei leszünk, amellyel együtt szerepeltünk az előző évadban az NB III Alföld csoportjában. A Karcag erősödött, hiszen náluk játszik az egykori debreceni és pécsi első osztályú futballista, Ulveczki Zoltán. Idegenben eddig mindössze egy pontot szereztünk, azt is Mátészalkán, így jó lenne gyarapítani ezt az oldalt. Már csak azért is fontos eredményesen hazatérni, hogy középcsapat maradjunk. Ábel háromhetes eltiltást kapott, ebből most jön a második pihenője. A várható kezdőcsapat: Bíró – Keller, Márics, Gyagya, Taskovics – Kerepeczky, Tóth Cs., Szabó T., Pálfi – Szarvas, Nana, vagy Mátyás.

A további párosítás:
Putnok–Mátészalka, BVSC–Vecsés, Baktalórántháza–Soroksár, Kistarcsa–Orosháza, Gyula–Kazincbarcika, Salgótarján–Sátoraljaújhely.