Motoros borította Trabant

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-09 |

Trabantot borított fel tegnap délután Szentes és Csongrád közötti úton egy motoros. A Hondát vezető férfit és a kocsi három utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hátulról szaladt bele és borított fel egy Szentesről Csongrádra tartó Trabant kombit egy szentesi motoros tegnap késő délután. A Hondát vezető középkorú férfit súlyos lábsérülésekkel szállították a szentesi kórházba. A kocsi sofőrje, egy 25 éves nő kisebb sérülésekkel megúszta a karambolt, de három utasát, édesanyját, nagynénjét és unokanővérét súlyos sérülésekkel vitték el a mentők.

A fél ötkor történt balesetről a Trabant vezetője a következőket mondta. Csongrád felé haladva egy kerékpárost előzött a tiszai strand feljárójától kétszáz méterre. Amikor már visszatért saját sávjába, akkor csapódott a motor az autója hátuljába. A kocsi megpördült, majd a tetején landolt a gát oldali árokban. A fiatal nő szerint az ütközést követően a motoros beismerte hibáját.

Csongrád és Szentes közötti úton negyed hétig megbénult a forgalom. Az autósok a gátat és a gát oldalát használták a közlekedésre.