Idegen medencében a nők

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-04 | Szélpál László

A női vízilabda OB I 3. fordulójában mindkét Csongrád megyei csapat idegenben játszik. A listavezető Hungerit-Szentesi VK a Senior Eger, a H2O Póló-Szeged pedig a Vasas otthonában szerepel 13, illetve 12 órától.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Eddig nem volt nehéz dolga a Hungerit-Szentesi VK-nak. A nyitányon a jelentősen megfiatalodott BVSC-t győzte le, az elmúlt héten pedig az újonc Szegedet. Hatalmas meglepetés lenne, ha az Eger otthonából is nem két ponttal térne haza.

– Újabb fiatalnak, Dalmády Szandrának is adok bizonyítási lehetőséget – közölte Pengő László edző. – A Szeged elleni meccset kihagyta Tóth Andrea és Hőnig Ágnes, most viszont ők is ott lesznek a többiekkel.
A H2O Póló-Szeged a Szentes után egy másik kiemelkedő tudású gárdával, a Vasassal találkozik, ráadásul az elmúlt héthez hasonlóan ismét idegenben.

– Természetesen most is a tisztes helytállás a célunk – fogalmazott az együttes edzője, az egykori kiváló kapus, Leffler Gyula. – Fiatalokból, rutintalanokból álló csapatunk még tanulja a pólót, a jobbtól ez egyáltalán nem szégyen. Azt azért nem bánnám, ha ezúttal nem ragadnánk le három szerzett gólnál.